ABDULBAKİ ÜNLÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

Belgegeçer :
WEB http://abuimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mahallesi Kardelen Sokak No2 Şereflikoçhisar / ANKARA
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili milli ve manevi duygulara sahip, ahlâklı öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili, manevi ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : - Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : E 90 (Ankara-Aksaray-Adana) yolu üzerinden 300 metre içeridedir. İlçe merkezine yürüme mesafesindedir. İlçeye AŞTİ´den neredeyse yarım saatte bir ya da saat başı otobüs bulunmaktadır. Aksaray´a ulaşım da aynı şekilde kolaydır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara il merkezine 140 km, Aksaray il merkezine 80 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :