ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - ABDULBAKİ ÜNLÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

ABDULBAKİ ÜNLÜ İMAM HATİP ORTAOKULU

İstiklal Mahallesi Kardelen Sokak No2 Şereflikoçhisar / ANKARA
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili milli ve manevi duygulara sahip, ahlâklı öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili, manevi ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
ptesi-çarş-perş-cuma günleri 08:30 - 14:50 salı günleri 08:30 - 15:40
Kalorifer-kömür
0 - -
Ulaşım
E 90 (Ankara-Aksaray-Adana) yolu üzerinden 300 metre içeridedir. İlçe merkezine yürüme mesafesindedir. İlçeye AŞTİ´den neredeyse yarım saatte bir ya da saat başı otobüs bulunmaktadır. Aksaray´a ulaşım da aynı şekilde kolaydır.
İlçe Merkezi